Sibirya Çam Kereste

Sibirya Çam Kereste

Sibirya Çam Kereste Fiyatları


Yetişmekte olduğu alan;  Rusya'nın Sibirya bölgesi, Bulgaristan'ın bazı kesimlerinde yetişmektedir.

Sibirya Çam Tomruğunun yapısı ve başlıca diğer türlerden ayıran özelliği ise yumuşak yapıya sahip olması, tomruğun fabrika aşamasında belli işlemlere tabi tutulurken kolay ve iyi işlenebilir olmasından dolayı, sektörler tarafından en çok rağbet ve talep gören çam türlerindendir.


Sibirya kökenli çam kerestenin kullanıldı alanlar ülkemiz genelinde: merdiven imalatı, dış doğrama, lambri, iç yapı alanında ve bir çok yapı sektöründe kullanılmaktadır. Rusya' dan  gelen ürününde kendi içerisinde sınıflara ayrıldığı görülmekte ve fiyatları da sınıfına göre değişmektedir. Sınıfına göre fiyatlarını öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Sibirya tomruğun diğer tomruklardan kendisini ayıran belli başlı özellikleri bulunmaktadır. Bunlar ise; Sibirya’dan ithal Sarı çam; levhalar halinde ayrılan gövde kabuğunun tilki sarısı renginden alır. Kafkaslar, Sibirya ve Kuzey Asya'da ve Yunanistan civarında yayılış gösteren çam türü. Adını,  Narin gövdeli, sivri tepeli ve ince dallı bir ağaçtır. Yetişkin bireylerinin boyu 40 metreyi aşar. İğne yaprakları ikili, sarı-turuncu kıvrık,
SHARE

Kereste ve İthal Kerestede Kampanya!!

Kereste Tomruk Hİzmetleri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum