İTHAL TOMRUK VE İTHAL KERESTE


İTHAL TOMRUK VE İTHAL KERESTE

İthal Tomruk ve Kereste Hizmetlerinde Bilinmesi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Lider Kereste olarak yıllardan beri  ithal tomruklar ve ithal kereste da dikkat ettiğimiz bir konu vardır; müşteri memnuniyeti ve kaliteli üründür. Müşterilerimize sağladığımız güvenle yine aynı doğrultuda ticaretimizi sürdürmekteyiz.

Türkiye pazarında bazı tomruk ve kereste cinslerini bulmak gerçekten de zordur. Bu nedenler müşterilerimizin istekleri üzerine özel olarak ithal tomruk ve ithal kereste ithalatı ve ihracatı yapmaktayız. Bu istenilen ürünleri yine kendi bünyemiz çatısı altında nakliye, komple ve parsiyel taşımacılık hizmetlerimiz ile %100 siparişi verildikten sonra belirtilen tarihte ürünler müşterilerize ulaştırmaktayız.


İthal ürünler neden tercih edilir ve hangi alanlarda kullanılır: İthal ürünler yetiştiği alana ve cinsine göre bir çok sınıfa ve kaliteye sahip ürünlerdir. Bu ürünleri sipariş ederken kullanılacak yere, fiziki dayanıklılık derecelerine göre sipariş edilmelidirler. Aksi halde kullanılacak alana göre sipariş edilmeyen ürünler ilerleyen süreçlerde büyük sıkıntılar yaşatmaktadır. İthal tomruk ve keresteler başlıca kullanım alanları ise: Kimi tomruk cinsi mobilya, döşeme, parke, doğrama; kimisi ise; gemicilik, yakacak, inşaat, yapı sektöründe tercih edilerek kullanılmaktadır.

Başlıca çeşitleri isekayın, ladin, Çam, meşe, kayın, kestane vb.

Belli başlı kullanıldığı alanları sizler için sıraladık: Denizciler, mobilyalar yapılmasında (üst kaliteye sahip ürünlerin yapımında kullanılır), dış mekan, ahşam el işçiliği uygulanmış mobilyalarda, bağlama,  yer kaplama, parke, kapı, dış cephe kaplamasında ve hayatımızın bir çok alanında kullanılmaktadır.

İthal tomruk ve ithal kereste ürünlerimizde %100 fiziki dayanıklılığı yüksek olan kaliteli ürünlerdir.
Yine tekrar etmekte fayda var; tomruk ve kereste siparişlerinde kullanılacak alanı belirleyerek, ustanıza danışarak sipariş veriniz. 

İthal ürünler hakkında detaylı bilgiyi bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.


SHARE

Kereste ve İthal Kerestede Kampanya!!

Kereste Tomruk Hİzmetleri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum